Miben különbözünk

AMIT NYÚJTUNK

Minőséget nyújtunk, valódi áron

Mivel a bútorok egy részét közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, nincsenek felesleges, hozzáadott költségek! A legtöbb kiskereskedéssel ellentétben mi búcsút intünk a járulékos költségeknek és az általunk kínált minőségi bútorokat a valódi értéküknek megfelelően kínáljuk - jutányos áron.

Azonnali házhosszállítás hosszú várakozási idő nélkül

Minden darab megtalálható nálunk raktáron. Így nem kell hosszú hetekig várakozni a megrendelt bútorra!

Világos kommunikáció: nincs apró betűs rész

Az online bútorvásárláshoz az embernek legtöbbször nehezen átlátható rendszeren kell átrágnia magát - ez egy kétségekkel teli tortúra. Ezért is hiszünk az átláthatóságban, a mellébeszélések nélküli kommunikációban. A termékek képeivel, azok részletes leírásával és a vásárlás feltételeinek tisztázásával tesszük az online vásárlást igazi élvezetté, és így óvjuk meg vásárlóinkat a csalódástól.

AHOGYAN CSINÁLJUK

A Bútoraim forradalmasítja a kiskereskedelmi vásárlást az által, hogy visszatér az alapokhoz.

 

 

 

MI hiszünk abban hogy a kényelem, az egyszerűség és az átláthatóság könnyebbé teszik életét. Pontosan ezért választottuk egyedi üzleti modellünket, hogy ÖN, egyetlen kattintással egy gyönyörű otthont varázsolhasson magának, anélkül hogy aggódnia kellene, az öntől távol elhelyezkedő üzletek, a nagykereskedelmi és közvetítői árak, és minden más zavaró tényező miatt.

Segítségre van szüksége?